10-12 mars - På Topp

Lördag: Trerättersmiddag hos Stina med mina fina vänner då vi planerat någon form av "Halv åtta hos mig" flera månader tillbaka och äntligen blev det av :D superkul! Och mums säger jag bara, detta var fett :D 
Mycket trevlig kväll med Melodifestivalen och helt enkelt fantastisk kvalitétstid med mina käraste!<3

Söndag:
Vad gjorde jag då? Jo. Jag lurades ut på en riktig jävla mördarrunda som gick på 3 timmar!
3 HELA TIMMAR var jag och Lovisa ute på promenad och gick i stort sett nonstop. Ja, Lovisa, tjejej med lokalsinnet skulle ju hitta rätt men icke, vi hamnade waaay too long och gick totalt 2 mil. Men wow vad bra man kände sig efter detta :D Lite kryddat med blöta träskmarker och en liten sur Milla som ändå inte kunde sluta skratta. Haha!


Runt halv 5 tiden stack jag över till kusinerna med Dennis och så drog vi igång filmen The Prestige, GAH. EN av mina favoriter nu, ABSOLUT. MÅSTE SES HÖRRNI! 

Måndag: SOL, SOL & SOL! JAG ÄR SKIT GLAD!
Stannade efter skolan för att fortsätta med biljettförsäljningen till Oléo och fick sällskap med fina vännen Carolina, haha ja det var en kul försäljningsomgång detta ;) Sen blev det att traska till bussen i stekade sol med Ida också, suveränt med en buss som luktar tuggumit Jenka, OH HAPPY DAY 

Nu ska jag ge mig på mitt skolarbete, redovisning i engelska woho. Men som tur är vädret så %#!&/# BRA så jag är glad ändå. Fönstret står uppe och musiken dunkar för fullt precis som förra våren! Jag bjuder på en favorit som fungerar år efter år, åh blir på så bra humör av låten här nedan!



RSS 2.0