28 sep - En Bra Höstdag


Photo: MillaDang @ Instagram



Hallå!

Idag är jag väl lite extra glad, Tehe :D varför? Jo för att nu är äntligen min rapport inskickad! Mitt slutresultat av 4 veckors projektarbete.. Och den praktiska delen hade vi förra veckan, men den var inte alls lika påfrestande så nu har äntligen allting släppt. What a relief!

Så kommer man hem, bestämmer sig för att slappa o kanske slänga upp ett blogginlägg, och titta! Jag kan blogga med mobilen OCH lägga upp bilder! Helt awesome med den nya blogg.se appen :D

Imorgon är vi lediga och på fredag åker vi till Göteborg som ett avslut på vårt projekt, kan det bli bättre?! Gah :))) well, en sak som fortfarande tynger ner mig men det får jag acceptera.. Jag är världens klantigaste. Någonsin.
That's all for now! Pusshej & take care

 


14 sept - Wazzap!


Bild på Lovisa, Mig och Emelie sen i somras, gah - sommar!<3


Hallå på er!
Idag är det onsdag, vilket egentligen skulle ha innebart sovmorgon till 12.45, men igår fick vi reda på att vårt schema hade ändrats. *suck* Så ingen superduperlång sovmorgon nej, utan vi börjar från och med idag kl.9.15 varje onsdag och slutar 12.15.. men.. Ganska okej det också! :)

Har suttit och fixat min tröja som jag typ drog sönder sist jag hade den, gud, tog mig flera timmar! Galet.
Så nu ser den inte längre ut som en igelkott med utåtstickande trådar överallt!
Sen.. har jag nog inte hunnit med att göra så mycket mer än det. Så tänkte att det faktiskt är dags att dra igång bloggen igen! och bara titta så jag skriver, kan liksom.. inte.. sluta.. SKRIVA!

2 sept - School

Hellu igen!

Just nu har vi rast så typ halva klassen sitter kvar.. Med våra datorer förstås :)
Den här veckan har vi börjat med vårat projektarbete så precis innan rasten höll vi på med lite frågor om Håret. Sen efter rasten är det dags för fiiika som vi ska ha varje fredag. Milla gillar!

Slutar vid 15.15 sen blir det att ta bussen hem som vanligt - Väldigt skönt att få avsluta dagen med en härlig busstripp faktiskt. Sen ikväll ska vi tjejer över till Emma och fira henne som fyllde år den 22 augusti! Tacokväll och efterrätt, allmänt myyys :) Åhå, längesen med tjejkväll :D Saknade, saknade tjejor<3

RSS 2.0