29 nov - Berg och Dalbana

karamellkungen nere i hörnet<3


Allt går upp och ner, ner och upp! 
T.ex alla förbannade skoluppgifter och läxor och gud vet vad :O Men då är ju frågan, vad gör jag nu på bloggen då när jag har så mycket att göra? Jadu, det ve tjag inte själv. Hälsa att jag lever.. Så skönt att skriva av sig med, skriva något som inte sen ska lämnas in under fliken "inlämningsuppgifter" typ.. Gah, för mycket av sånt. Man borde egentligen alltid vara förberedd för att man bara vet att allt kommer nu mot slutet av terminen.
Slutet av terminen?! WOHO VAD SNABBT DET GÅTT!!! :O Ett halvår på gymnaiset.. Ett riktigt bra halvår :)

Nu ska vi ta tag i allt arbete, trots att jag vara vill sitta och deeega framför en bra film med en massa gott :)) Juletiden är ju nära så får den dära underbara känslan. Nåja, detta får väl räcka för nu ska jag skriva min bokrecension som jag fortfarande inte kommit igång med, hajhaj! :D

21 nov - We All

We all want someone there to hold
We just want somebody
We all wanna be somebody’s one and only
We all wanna be warm when it’s cold

20 nov - Tomorrow...



Ja, då var det dags! Den Sensation White Night inspirerade festen på Grace nattklubb är imorgon, woaah :D
Har på något konstigt sätt haft den här "spontana" känslan över det hela.. Fastän vi bestämde att dra på detta så fort eventet var uppe på fb.. Hoppas att det blir en awesome kväll trots att jag inte alls vet hur mina förväntningar är! 

taggataggatagga

Den 2 gångna veckorna och dessa 2 kommande dagarna är bara tummen upp (Y) 
Nu ska jag.. packa? ähhh, är helt förvirrad :')

16 nov - Fortsätter



Mhmm! Då var denna filmen sluttt, blir ju nästan lite ledsen. Nu är klockan 22.01, ska snatt gå och nana inför skolan imorgon då vi har praktiskt, hell yeah!

Lyssnar också sönder på alla underbara låtar så man får byta spotifyanvändare. Åh, premium är nog något som ska önskar till julklapp... Åh, julafton :') Snackade precis med mamma om att jag ville att vi skulle ha en mysig julkväll med kusinerna iår igen, tihi

wellwell, The Twilight marathon continues tomorrow. *taggar för fullt ifrnör de de kommande dagar* <-- Sjukt

 


16 nov - Nöjd



Woho vad dagen gick fort idag! Onsdagar, onsdagar alltså. Efter onsdagarna rinner dagarna förbi.

hemma vid 2, mamma kom hem så kan man säga att jag tog igen höstlovets missade praktiska moment då jag klippte mami litegrann, tihi, hon låter mig ääntligen röra det! :D *screams like a maniac*
Sen satte jag med en stooor kopp med te och gjorde mig en fet macka med majonäs & skink fyllning med sallad, gurka och tomat. fan så tjock<3 Och det bästa till detta.. TWILIGHT FILMEN!

Äntligen kunde jag påbörja mitt maraton inför fredagskvällen.. Jo, för att igår då jag skulle läsa från boken vi har i svenskan blev jag liite för trött.. efter ett par ynka 15 sidor. Tänkte ta en powernap på 15 min, då jag sov 2,5 h istället
(om inte mer.. Glömde titta på klockan när jag la mig i sängen) så vaknade jag vid 22.00, toppen!
Jättepigg och ville inte röra boken igen.. Men lite försent för film, så tvingade på mig ett par sidor till + En kopp te = Trött = Sova

Förövrigt är jag nog så nöjd jag bara kan vara förtillfället.. Riktigt roliga saker att se framemot och ska nu påbörja den andra filmen, New Moon. Fick också hem mitt första paket från H&M. Asså, jag är nöjd som tusiken!

BAAZINGA, CYA

14 nov - One Step.. Back

How to be brave.

How can I love when I'm afraid t
o fall.

14 nov - I Think I Know

It might kill me.

- Yes, it would kill me...


14 nov - Hemklickat





Har nu åter igen klickat hem ännu mer nytt... Svider i plånboken, jag som skulle spara :(
Men en nöjd och taggad är jag allt. mwihi, Sensation Whitenight next!

Äntligen klickade jag hem klänningen som jag trodde skulle ta slut närsom eftersom jag alltid har den oturen.. 
enkel och stilren.. Små liknelser till ett sneklippt lakan men den var så mycket snyggare i catwalk-videon man kunde titta på, så den fastnade jag för, + ett skärp till detta, annars kanske jag ser ut som spöket Laban... Och det vill jag inte ;)

Och Halsringen som är så grymt snygg... Varit så sugen på att köpa en sån också, och blev ännu sugnare denna gång.. Konstigt? nae, Nelly.com leker med mitt undermedvetna. Ack lilla Milla fick syn på att modellen bar ett sådant halsband. Kanske därför? HEH

14 nov - Omg It's Monday


Ja, min återupphittade vante sen i lördags var väldigt posetiv i morse! Hahahaha epic.

Mjo, min morgon började ganska kul, bara det att det första man ville göra när man klev av bussen var att spy!
Efter en god macka var jag igång igen, och det var även dags för redosvning på engelskan! Härligt. Mäh. 
Det gick faktiskt helt okej plus att vi typ bara var 8 pers i klassen, så ja det var okej! :)

Måndag, vilket också betyder skoldag till endast 11.15, tuusan vad gutt. Kom hem, satte mig vid datorn as always, tänkte fortsatte med bloggandet om Kina - Och gah, bilderna är inte här! Dom är i hårddisken som inte är hemma. Toppen! Därför.....

SKA JAG CHILLA OCH TITTA PÅ ALLA TRE TWILIGHTFILMERNA :D:D:D Perfekt laddning tills på fredag då jag och girlsen ska kolla på Breaking Dawn - Del 1 WOOP WOOP! TAGGAD TILL MAX

 


8 nov - Randomness <3


I just lol'd


8 nov - Kaktus


Ursäkta min otroligt torra humor. Men jag är fett taggad. Taggad till allt! WOOHO :D 
Nu har det mesta släppt när det gäller prov o skola. Endast typ en redovisning nästa vilket jag hoooppas går bra, för att jag är knappt klar med min text HEH! 

Men det som gör mig så taggad är typ... Biljetterna till Breaking Dawn fredagen den 18 är bokade. Fest. Och fest. Friheten, (okej det lät fult). Träningsvärken som börjar komma efter dagens pass, ooh jag känner mig duuuktig!
Och bara boosten man fick under höstlovet gör att man liksom feel goood, and yeah, I'm in that moooood.
Allt rullar på!

7 nov - Kakförsäljning

Köpa kakor?

 




En burk kostar 50kr/st

Burkarna kommer hem i början av december vilket blir alldeles lagom för LuciaJul.
Passa på att beställa redan nu och stöd våran insamling till klassresa, tack! :D 


Bilderna är numrerade och i stort sett bara för intresse, så kontakta gärna mig IRL ifall en beställning önskas :))


 


6 nov - Virrar.. Kaka?


Rekommenderar Kajsas Kafékakor starkt! nom nom nom :))

Mitt i mitt "pluggande" börjar mina tankar fastna på allt annat än engelskagrammatik. Prov imorgon, direkt efter lovet - Vilken start! x)  En av sakerna är... Att vi säljer kakor i klassen och vi ska lämna in beställningsformulären sista november och jag har inte sålt en enda kakburk :O Alla säljer dessa i lilla Åseda.. Alla har redan köpt. Vad ska jag ta mig till?!

Så stöd lilla mig och min frisörklass på JB och köp kakor! :D MUMMA!
Detta impuls/panik-inlägg får leda er till allt gott genom denna länk för tillfället. Ett bättrat inlägg med kakorna kommer! :D

http://www.kakservice.se/Produkter

5 nov - Min Lördag

Kalmar - IKEA

Idag åkte jag och familjen först till Växjö för att lämna Alle som skulle jobba. Sen fick vi åka från Vxö till Kalmar för att vi andra skulle till IKEA! :) En liten omväg ja, men ah, bussarna är ju inte det bästa på lördagar.

Tittade på en massa grejor, köpte inte alls mycket för det var Denny som skulle ha saker. Men två gosiga kuddar, lite fotoramar och hyllor till garderoben blev det allt för min del :D Och mat + Strawberry Cheesecake på det! tehe

Bjuder på fräsiga ajfånbilder redigerade med Instagram ( my favorite :3 )




Kom även hem lite tidigare än förväntat då vi åkte direkt hem till brors lägenhet, så där var jag.. Ett stenkast ifrån Stenladan där Club Nordic höll hus.. MEN jag åkte hem :D Började plocka ur min garderob och lägga in det nya. en fet hög med kläder ska åter igen ut. Känner att jag börjar bli fattig på kläder :( (VILL SHOPPA!!)

Sen ringde Alisa o räddade mig från allt depp :D haha nemen, drog över till min kära vän runt 22.00, så satt vi och kollade kläder så shopping sugna vi va! Ja, det höll väl på i en timma minst, sen drog vi igång film!
_________________________________________________________________________________________________________________

MOVIE TIME

Water For Elephants



- Åh så svårt att ranka :( Men
3 stjärnor av 5 på ett ungefär!


Det blev den nya(sådär nya) filmen med den snygge Robert Pattinson :D Och ja, den var bra för att vara en såndär dramafilm som man har sett så mycket av. Där satt jag och Alisa, tjockade oss typ klockan halv tolv på natten till 1 med snacks, väldigt trötta, och väldigt förtjusta i ungkarlen med huvudrollen i filmen. Nom nom :)

Sen efter det satt vi och nördade Tempel Run som är vårt nya nördarspel, satt och pratade sen runt 2 gick en trött Milla hem, dryga 100 jobbiga meter. Dök ner i sängen och Zzzzzz efter en mycket trevlig kväll, long day!

2 nov - Chillz


Instagram @ MillaDang
Random pic, but I looove cheese doodles<3

November.. Den här månaden ska jag börja handla julklappar! SHIT, julklappar = JULAFTON! smartass Milla :D
Men.. Det är ju snart! :D Så glad jag är! Men lite hemskt att det också är nu man ska spara sina slantar men det går till finfina klappar iallafall :))

Vet dock inte vad jag ska önska mig, sicket i-landsproblem! wellwell, höstlov har jag iallafall så jag ska inte lägga energi på sådant smått. Har dock lagt energi på simning idag med Lovisisen, känner mig jätteduktig :) Och nu ska jag över till Alisa och vara där med girlsen o titta på film och tjocka mig så all träning blir bortkastad men sånt gillar jag :D Bara njuuta av lovet o ha det mys :D Ha det gott hörni!

RSS 2.0