31 okt - Ett Vrak & Beroende


Instagram @ MillaDang


Oh tusan, jag har börjat fastna för den awesomeiga fotoappen Instagram nu när man lärt sig hur man faktiskt använder det :o magiskt hur bara iPhone bilder kan bli ibland.. Jag är fast :') Och för mat... Har nog vräkt i mig en ton onyttigheter och höstlovet har just börjat! Ska fundera ut något riktigt gott att baka eller liknande tihi :D

Och en sak till som jag märkte i somras.. Jag har börjat dricka kaffe? Fast med mjölk och socker förstås(A)
Men det är ju en början inför all koffeinbehov man lär behöva sen! Nu slocknar jag snart, har varit uppe en timma extra bara för att klockan ställts tillbaks :( Randomvaring på detta inlägg.

Ha det gott, and take care :D


31 okt - Höstlov!

Instagram @MillaDang


Hej! Det var längesen bloggen, h3h3h3
Bjuder på en liten men underbar bild som knäpptes på JB när vi hade öppethus :D
(ooh det måste jag berätta mer om.. Någon dag)


Jaha, då var det äntligen höstlov fastän det kändes som om jag började skolan för några veckor sen.. Eller?
Vi har hunnit med en hel del iallafall :) Hade prov i fredags och jag vet verkligne inte vad det var med mig under torsdagen och fredagen, haha! Tycker att det gick ganska kasst där, men livet går vidare och jag är glad för jag har ju som sagt lov.
Idag har jag kämpat med datorn typ hela dagen. Slutade med att inlägget får göras på min skoldator för att min andra dator börjar låta som en gräslig gräsklippare och går som en sengångare gånger 4235!!
Så underbart :D

Men framåt kvällen drog jag ut på en härlig promenix med Lovisa och Matilda, så bestämde vi lite spontant att bara sticka till stan imon, bara för att! :D Så det är det jag ska göra imon, och sen på kvällen ska jag förhoppningsvis spendera tid med bönstrulet. Me like

Blir lite småsur men samtidigt retsam mot mig själv för att jag är så grymt slarvig/lat/dålig på att uppdatera bloggen. Allra mest för min egna skull. Har ju så mycket att berätta! Men nu är jag trött o ska sova... så..
PUSSHEJ OCH GODNATT PÅ ER ALLA så ses vi snart (hoppas jag) ;D

favorites right now


MUSIC MAKES IT ALL BETTER.

__________________________________________________________________________________________________________

Det ser tyvärr ut som om blogg.se inte gillar mig... Låter mig endast att ladda upp endel bilder. Lite sådär.. Ibland.
Har varit rastlös hela eftermiddagen.. Tur att något gör en på humör ~

9 okt - Bloody Sunday!

WOHO!

Jag har fått igång bloggandet om min Kinaresa! :D:D:D Storslaget, I know.
har dock bara kommit en liten bit för att det finns så sjukt mycket att uppdatera bloggen med.
Tyvärr så vill inte Blogg.se som jag vill, den vägrar verkligen ladda upp bilder och om den tillåter mig, ja då ska det ta en evighet att öppna mapparna.. och inte min engelska läxa vill inte heller att jag ska blogga så 1,5 inlägg får räcka för idag!

Jag har valt att göra en egen kategori till resan så man lätt kan klicka sig in, för att jag har ställt in rätt datum på inläggen så om ni skulle få för er att elta efter inlägget genom att scrolla ner skulle det tagit lite tid.


så blir man nyfikenn om hur livet var i Kina, klicka er in på "Kina, sommaren 2011" kategorin till vänster and enjoy! :)

5 okt - Mentorstid

Waddap!

Sitter i skolan på vår mentorstid.. Båda lärarna är iväg på "styrkessamtal" med klassen så här sitter resten och gör lite allt möjligt. Tidsfördriv.

Snart börjar svenska lektionen då vi ska gå på en utställning som heter Embrace, och det är samma utställning jag gick på med Dennis och Simon för några veckor sen. Så, ja, "spännande" :)

Och hörrni.. Det rä redan onsdag. Maaaah så snabbt veckorna går! Efter onsdagen tar veckan slut känns det som.
Imorgon ska jags tanna på stan och träffa myy brothaah och kanske ta ett fik och leta present till Alle som fyller 18 nästa vecka :)

Fredag.. Ja! Då är vi LEDIGA :D göttmos!


random bild, hahahha



RSS 2.0