31 jan - Yoga & Tattoos

Heeeeeelt vanlig tisdag idag!

Yoga stod på idrottschemat, fett skönt men inte kunde man vara seriös hahaha! Lite gapflabb och flamsande men annars vore det en riktigt nice grej att hålla på med när man vill fokusera tankarna och "träna" utan att anstränga sig vilket är perfekt för mig ju! haha :D
Efter idrotten har vi lunch och efter det matte, dryyyga matte. Sen är den tisdagen slut! Så går det när man har 3 timmarslektioner med 30 min rast i varje. Det går så fooort sen är man hemma, utmattad på något vis.

Hittade en gammal linjal med massvis med fina minnen på! Saknar min Palmo<3

Mattelektionen med vikarie var långt ifrån seriös den också, precis som yogan! Där satt vi och skrev på varandra(wtf?) ja, det blev en hel tatueringsmässa tillslut, haha. Här har den absolut finaste tatueringen av dem alla, "Dangelina" på Edvinas handled, hell yeah.

Mindre jobb i skolan = mer jobb hemma. Detta borde jag ha lärt mig vid detta laget.


26 jan - Långhårsuppsättning

Idag lärde vi oss två olika långhårsuppsättning i skolan då det är de två översta vi skulle kunna göra efter att kolla i en intruktionsbok och kunna skapa den frisyr utifrån detta. Gick bättre än vad jag trodde då allt såg riktigt komplicerat ut men det var som sagt två enkla uppsättningar enligt lärarna så vad förväntande jag mig(A) 

De två understa är av egen kreativitet av olika metoder vi lärt oss hittills, gah så kul att få se att skutresultatet inte ser ut som en kråkbo iallafall HEHE, men strävar efter förbättringar! :D


20 jan - GO FIKA & FREDAG

Hallå hallå!

Äntligen fredag och här sitter jag inne i teknkisalen på min rast och bloggar :D Tittar på lite cp bilder på datorerna osv osv, hah ja, dom kommer väl upp någon vacker dag ;)
Nåja vad har jag att skriva.. hrm.. Den här helgen är det dags för Kinesiskt Nyårsfirande, WOHOOOOOO :D
Mat och umgås med släkt och familj, skit najssss! Sen ikväll ska jag va med mina saknade tosisar, woopwoop, vi gillar fredagar! Mhm!


15 januari - Uppdaterar för fullt

De två senaste veckorna har jag haft ett sånt fruktansvärt bloggsug om jag nu inte redan har skrivit detta :D Jag har så mycket jag vill ha på bloggen som jag aldrig hatf tid för att lägga upp. Så många bilder, så många minnen och händelser! Sen har jag blivit så sjukt insiprerad och peppad igen av andra bloggare och musiken, gud så mycket.

Kategorin "Kina, Sommar 2011" är faktiskt uppdaterad om ni inte redan märkts det, så titta gärna in där om ni har tid och nyfikenhet för detta :) Ska fortsätta med uppdateringen tills jag är helt klar. Punkt slut. GO GO GO MILLA!

Här nedan slänger jag upp några sköna vlogar från bloggaren Anna som ni förmodligen redan upptäck den gångna veckan. Well, Lovisa var då min Gud och länkade den till mig förra veckan och jag blev som fast! Anna Ellinor är en så jävla skön tjej som verkligen är min tankeläsare. Kan nog ställa mig upp med handen på hjärtat o säga att jag håller med till 100%, jag och Lovisa som trodde vi var de enda med dessa tankar och åsikter, men icke! :')


14 januari - Puss... In What?

Puss in Boots såklart! Eller Katten I Mästerstövlar som vi är vana vid att höra haha :D
Denna film satt jag och kusinvitamin Pia och tittade på hemma hos henne igårkväll/natt lite sådär spontant då jag gick över till mina kusiner senare på kvällen (kl.22.40), hehe.

Hade inte någon förväntningar alls eller ett hum om vad den här filmen handlade om, visste bara att den kända Katten i mästerstövlar hade huvudrollen, men jag kan ju säga att den var riktigt skön och är absolut en sevärd film som jag rekommenderar! En film som passar stora som små, så om ni behöver filmtips.
Varsågoda!


Ratings7.0/10  from 13,722 users
Betyg6/10  from Milla Dang

Yes, som ni ser har jag även ändrat min betygsättning på filmer så nu ska det vara lite lättare. Och mer filmtips kommer att dyka upp på bloggen minsann!

14 januari - Familj & Gurran

Yes, idag var det då lördag och det var lite ändrade planer för min del så jag tillbringade min lördag hemma med familjen, massvis med tid gick åt gitarren. Har äntligen hittat tid för Gurran och framförallt den här låten! :'D

Har klirrat och knäppt och börjat lära mig en låt som alldeles snart sitter galant, Ry Cuming ft. Sara Bareilles - Always Remember Me heter låten och är enligt mig en riktigt skön och fin låt som jag snabbt fastnade för då jag hörde den för första gången.



12 januari - 1 års jubileum :D

Hallå Gott Folk!


 

Idag är det ingen vanlig dag, nej för att det är min bloggs... Nä, inget sånt trams.
Okejdå, idag har jag haft min blogg i 1 år! :D Tänka sig... Och ni kanske vet vad jag tänker skriva nu ;)
Ack, vad tiden rinner iväg, ack så tiden går fort. 

Av någon konstig anledning så nämnde jag idag att jag "typ" haft min blogg ett år, och titta! Exakt ett år!
Får klappa mig själv på huvudet o säga "Bra jobbat, fortsätt så!" Och jag försöker verkligen vara mer aktiv här :(
Förstår bara inte hur jag misslyckas ibland. Men andra saker o ting kommer faktiskt före, så är det bara :) 
Men jag ska absolut fortsätta med bloggandet och hoppas på att det förbättras,


Pusshej och ha det bäst! take care ♥ / Milla Dang. 2012-01-12

Instagram @ MillaDang

 




7 jan - We've got a good thing going


Tosig bild på mig och mina fina från Nyårsafton! <3
Instagram @ MillaDang



Vaknade upp idag med City And Colours låtar i huvudet. Vaknade upp idag, men en bra känsla i mig.
Tusan vad bra vänner jag har, tusan vad bra familj jag har. Tusan, livet är bra! 

Alle hade stuckit till vxö redan igår då han ska jobba. Denny, mamma o pappa åkte in till stan och kvar hemma är jag, helt själv, men inte var jag ledsen för det! Började dagen med en riktig tjock "frukost" vilket va some left overs som ryggbiff, klyftpotatis, lagade persiljetomater och rödvinssås, big nomnom! Satte i högtalarna i mobilen och dunka musik och bara dampa omkring i huset. Mhmmmm :):)

Gårdagen var riktigt trevlig med fina vänner som Lovisa, Emelie, Jurre och Mathias. Spontant är bäst!
Och ikväll blir det att sova över med girlsen hemma hos Emelie, saaaknade girls :) OCH ÖVERIMORGON träffar man ännu fler saknade girls. YEAH! LIFE IS GOOD <3

Take care, ha det bäst allesammans, pusshej ;*


3 januari - Äcklig Känsla

2012

once again, A Brand New Start




Nu är den här igen, jag vet inte varför. Min fruktansvärda längtan efter sommaren. Den här gången gör det ont, men jag vet inte varför. Min spotifylista spelar ett spel med mig. Bara Nostalgi, trots att jag suttit och lyssnat på musik i snart en timma och det är min nyaste spellista. Slag mot magen, det gör ont.

Troligen så kom saknaden efter en underbar känsla jag vill ha. Inte igen eller tillbaka som om den försvunnit. Nej, utan jag vet att den kommer med jämna mellanrum. Men just den känslan, var för ett tag sen. 

Saknad och längtan är en vanlig kombination, men inte alltid så vacker. Ge mig sommar. En sommar att tillbringa med alla mina älskade nära och kära, jag ber.


I’ll Be Fine Once I Get It, I’ll Be Good. - Kid Cudi

RSS 2.0